2013. május 12., vasárnap

Húsvéti képeslapok és néhány tűnemezelt csibe

Megint késésben vagyok... És igaz, hogy már egy hónapja elmúlt húsvét, de ezek az ötletek időtállóak, nyugodtan fel lehet használni jövőre is.
Szóval miket is alkottam idén húsvétra. Először is rengeteg kis tűnemezelt csibét. Volt itthon mindenféle színű gyapjú, úgyhogy nem ragaszkodtam a sárga tollhoz.
Tűnemezelt csibék
Ezen kívül csináltam még egy csomó képeslapot, többek közt ilyeneket:
Húsvéti képeslapok
 1. Hintázó nyuszi: a leírás megtalálható itt.
 2. Hintázó nyuszi
 3. Csücsülő nyuszi: ebben a képeslapban a mintás lap a különleges, így készült. Minden más pedig úgy, ahogy a hintázó nyuszis.
 4. Csücsülő nyuszi
 5. Kiscsibés: ez a két lap ugyanazzal a módszerrel készült: fehér alapra ráragasztottam egy réteg színes lapot, arra pedig egy csibefigurát. A csibefigurát úgy nyomtattam és filctollal színeztem ki.
 6. Csibuszok

 7. Virágos-lepkés: a képen nem látszik, de a minta domborított. Nem nagyon kellett megerőltetnem magam, van egy ilyen domborító mappám, azzal csináltam. A domború részeket pedig filctollal kiszíneztem.
 8. Virágos-lepkés

 9. Domború virágos: a sárga lapot szintén egy domborító mappa segítségével domborgattam, a domború részeket pedig különböző tintapárnákkal kicsit megtapicskoltam, ettől lett színes.
 10. Domború virágos

 11. Tavaszi lap: a leírás megtalálható itt.
Tavaszi képeslap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése